de camping

TERREIN

Op onze camping is er een modern toiletgebouw. Het gebouw beschikt over vier douches, zes wc's en één urinoir. Daarnaast is er een afwasplaats, een afsluitbare was-cabine en een chemisch toilet. 

Bij ons is er voldoende ruimte om uw auto te parkeren op de parkeerplaats van de camping. Het gehele terrein is voorzien van verlichting. 

Wanneer u een liefhebber bent van  jeu de boules dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben namelijk een echte jeu de boules baan!

 

KAMPEERplek

Onze riante kampeerplekken beschikken over een tegelplateau  voor de voortent zodat deze onder alle weersomstandigheden schoon en droog blijft. Om het tegelplateau heen zijn tegels geplaatst voor de haringen. 

Tussen elke kampeerplek staat een aansluitzuil. Deze zuil is voorzien van een kraan, elektriciteiten en rioolafvoer.

Wij hebben op het terrein een geasfalteerde weg waardoor u gemakkelijk met uw caravan bij de kampeerplek kunt komen. 

 

LEUKE PLUSPUNTJES

Wilt u de dag goed beginnen en bent u graag op de hoogte van het laatste nieuws? Dat is geen probleem! Elke dag is er de mogelijkheid om het 'Algemeen Dagblad' of 'De Telegraaf' te kopen. 

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van ons gratis Wi-Fi netwerk. Dit netwerk is aangelegd voor onze gasten.

Bij aankomst krijgt u van ons een informatiemap met daarin o.a. prachtige wandel- en fietsroutes en tips voor leuke activiteiten in de buurt.